Články

Konec sezony 2013/2014

24.03.2014 14:18

... tak nám skončila asi nejhorší sezona za posledních deset let... a ani nemá cenu se k tomu vyjadřovat, počkáme co přinese ta příští tečka.

Ale i tak jí zapijeme na posledním zápase, protože určitě dorazí i pokladník (Zvonda) a rád do nás něco vrazí, pokud ovšem naše úspory neprošustroval nakupováním antibiotik, které jak víme potřeboval po celou sezonu... HOKEJI ZDAR

Semifinále je tu...

27.02.2013 10:36

...jen krátce, postup je jasný soupeř zatím neznámý. Když postoupí Olomouc, začínáme venku a to: 8 a 9března (pátek a sobota) ideální dny na výjezd. Když postoupí Hradec, začínáme doma 8 a 9března s Třebíčí. Případný výjezd by vycházel na 12 a 13 březen (úterý a středa).

Dost času se připravit na obě varianty, ideální je olmík pátek sobota. Příjemnější je Třebíč, ale je to v týdnu, mno uvidíme jak to dopadne.

Máme mobilní telefony, tak se snad domluvíme a můžeme hned začít !!!

Play-off...

05.02.2013 15:08

...no jen krátce: za pár dní začíná play-off a první a možná i jedinej dvoudení výjezd je 25.2.2013, hrací dny pondělí a úterý. Myslím, že je to jedno Jihlava nebo Havlbrod. Prostě kdo bude chtít pojede. Dám ještě info o cestě a ubytování až bude jasné kam. Tak začněte seniori i ostatní brát volno atd....prostě jedem bude velká jízda, času na přípravu je habaděj......

Šály

04.10.2012 17:28

...tak co, jdeme do toho? Páč jsou všici pro, tak budeme letos nosit novou ozdobu. Senioři, neváhejte a navrhujte.

Horší časy...

23.04.2012 10:06

...tak jak všichni víme a čteme, nic dobrého náš slovan v nadcházející sezoně nečeká, ale s tím se dalo počítat a ani nemělo smysl se hnát za baráží a extraligou, když je klub tak zadluženej.

No nic, jasně budem chodit i fandit dál. Lion Seniors zbraně nesloží a ani kvůli tomu nezanikne, to nejde pro pár zlatokopů kteří to tu dojebali !

Jen mne mrzí, že ty výjezdy v play-off už možná nebudou, to totiž mělo své kouzlo. Uvidíme jak to vše dopadne.

Konec sezony.

17.04.2012 10:07

 Tak co se týká mně osobně, tak sezona která pro nás skončila (nechvalně) byla suprová, hlavně výjezdy v play-off. To prostě nemělo chybu a  děkuju tím všem účastníkům a zároveň i aktérům (hokejkám). Právě proto se těším na další sezonu, na další zážitky a vše co k tomu patří :-)

Nevím proč dopadlo finále jak dopadlo, podrobně jsem prošel první 4 finálové zápasy a s odstupem času si nemohu pomoci, ale to byla jasná záležitost, to mělo skončit 4 : 0 pro slovan na zápasy. Bohužel bylo vše jinak, asi se nehrál ten  jinej hokej na kterej jsme celou sezonu ? No nic prostě nevím. Co se dělo dále nechci komentovat, to každý viděl.

Několik zaváhání naší obrany v čele s kapitánem, odklouzanej 6 zápas dle slov kapitána a hlavně nesmyslný veletoče hráčů hlavně z Litvajzu. Nemohu opomenout pruhovaný svině, no fuj...

Toť můj (subjektivní) mini názor, ale nikomu ho nevnucuji, Jarďas.

VÝJEZD DO TŘEBÍČE...

01.03.2012 09:50

...pár nadšenců se rozhodlo vyrazit do vzdálené Třebíče, kdo má zájem může se připojit.

Jedeme v pátek 2.2.2012 odjezd je v 8.47 hod. ze západního nádraží, ubytování budem domlouvat cestou podle počtu. Návrat v sobotu po zápase, buď autobusem (nutno zajistit) nabo vlakem v neděli dopoledne (to záleží na každém).

Tak neváhej a vyraž !!!

FINANCE...

29.02.2012 12:15

...dva roky vybíráme každý domácí zápas 50,-kaček, není to moc a nikdo, krom pár jedinců s tím neměl problém. Proč vybíráme ? Původní záměr byl ten, že uspoříme nějakou tu kačku, kterou poté použijem (financování výjezdů, nákup nebo výrobu něčeho).

První rok se vskutku vydařil: nechala se vyrobit klubová vlajka, potom šály a nakonec se celkem úspěšně zafinancoval výjezd do Havl. Brodu (že to byl parádní výjezd o tom až po tom). Takže, loňskou hokejovou sezónu z pohledu seniorů můžem hodnotit jen kladně.

Ale co letos ?  Vybíráme celý rok peníze jen proto, abychom je teď na konci formou obálek zase každému vrátili,( strůjci této obálkové metody běžte za roh a dejte si pár facek ) ale což nikdo nebyl proti (krom dvou lidí) takže je to vlastně ok.

Tímto jsme za dobré pitomce   a do hrníčků si můžem dávat, tak akorát zuby.

STAV FINANCÍ JE K DNEŠNÍMU DNI :  0,0 toť vše co jsem tím chtěl říci.   Čumím jak ta bloncka v okně seniorů

Šumperk - Hanušovice

08.02.2012 09:20

...je ráno 27.1.2012 něco kolem desáté hodiny a my (Lion Seniors) se pomalu scházíme v restauraci na západnim nádraží. Pár piv nějaká káva a vyrážíme směr Šumperk.

Jede nás celkem 12 kousků, cesta vlakem probíhá v pohodě, pár plechovek troška slivovice, dým z elektronickejch cigaret, nějakej vtípek a jsme tam. Vystupujem v Hanušovicích - (cesta trvala asi čtyři a půl hodiny) - zde jsme již očekáváni a tak vyrážíme směr pivovar, no a už to začíná sud piva, odporná slivovice od pepína, dobrá bašta od Zvondy (slaví 50) popíjíme a jíme a ouvej první adept kterej má obtisklý stůl na čele (alezvonda jr.)

Večer se postupně přesouváme do místní restaurace u pivovaru, kde zábava graduje,plno smíchu, trochu slz a nepatřičné osahávání servírek, takže radši balíme. Přesouváme se na doporučení naší milé průvodkyně do garáže.

Kouzelná hospůdka v garáži kde se moje paměť pomalu vytrácí, ale i tak to bylo kouzelné. Pijem, slavíme co to dá. Překvapením bylo, když mě majitel a hospodský v jedné osobě pozval do skladových prostor, světe div se, tam se normálně pálilo " tož vem si kalíšek a naber si" ty vole to byla síla, to namělo chybu. Zábava v plném proudu, pár vylitejch piv, nějaký to sklo, pár nasranejch místních (zabíráme místo), trochu křiku, trochu zpěvu (harmonika), žádné ošahávání (nebylo co), pár vtípků (jeden se nepoved s lavicí) a začínáme odpadat, pár otlačenejch stolů na čele, ale není se čemu divit jsou totiž čtyři hodiny ráno, to znamená, že popíjíme 18 hodin. Což si myslím, je na pár jedinců slušnej výkon.

Noc, jestli se tomu dá tak říci, proběhla v klidu. Vynechám jedno nablití pod spacák, jedny posraný trencle, nikdo nebyl znásilněn, nic se neznicilo atd.

Ranní káva, něco pojíst a vyrazit do místní restaurace, někdo ještě spí. Na brzkou hodinu (10.00) udělám pěknej rachot v hospodě (personál to nemá jednoduché). Tímto se rozdělujem na dvě skupiny (to byla velká chyba), jedna vyráží do Šumperku a druhá bude exkurzovat po pivovaru a muzeu (nebyl jsem nemohu sloužit) zajímavé. Sejdeme se až na hokeji.

Po přesunu na zimní stadion, zaujímáme místo v místní restauračce (jak jinak) a vydržíme až do zápasu. Doráží další banda z Ústí na hokej, je nás tedy asi 80 no to bude o zábavu postaráno. Jak probíhal hokej a jak dopadl to nemá cenu psát. Fandíme, pijem, nadáváme, někdo se ztratil, někdo našel, někdo něco ztratil a už nenašel (už jsem gumovej).

Je po hokeji, za doprovodu policie vyrážíme k domovu, cesta jako každá jiná z výjezdu, zábava dobrá, při příjezdu do Ústí už to vše chrápe.

Co víc ještě dodat, možná jsem na něco zapoměl, možná něco nevím, ale výjezd byl povedenej " jen tak dál Senioři ".

Nejsem žádnej básník, tak to berte tak, jak to je.

A JE TO TADY - ŠUMPERK

05.01.2012 16:53

Slibované info je zde :

Vyrážíme v pátek 27.1.2012 sraz je na západnim nádraží v 10.00hod. nejpozději v 10.30hod.

Odjezd je v 10.47 v Šumperku jsme ve 14.45 ( budem poznávat krásy města).

Cena jízdného vychází na 210,-kč  (osoba, jeden směr)...nevíme jak to bude se zpáteční jízdenkou, ale i tak je to slušných 420,-kč tam i zpět. 

Nocleh je zajištěn ( spacák sebou )

Návrat v sobotu po hokeji, vlak odjíždí ve 20.09. Na nádraží je to asi 800 m, tak budeme pořádně fandit, ať se neprodlužuje.

V Ústí jsme v 00.55

Jelikož ubytování musí být s předstihem zajištěno, prosím případné zájemce o kontakt, tel. 725 488 324 Jarda.

Toť zhruba vše, budeme doplňovat.

 

1 | 2 >>